BEHİYE GÜLTAK, ŞEHİT AİLELERİNİ VE ENGELLİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın Eşi Behiye Gültak, vatan savunmasında toprağa düşen Şehitlerin aileleri ile engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Behiye Gültak; “Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız, elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 11:57:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın eşi Behiye Gültak, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı psikolog, sosyolog ve manevi rehber ile birlikte Şehit Aileleri ile engelli ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde Behiye Gültak, vatan savunmasında toprağa düşen şehitlerin aileleri ile sohbet etti, bir talep veya sorunları olup olmadığını sordu.

“İstediğiniz zaman hiç çekinmeden arayıp Akdeniz Belediyesi’nin sahada görevli ekiplerine ulaşabilirsiniz” diyen Behiye Gültak; “Siz saygıdeğer Şehit ailelerimiz, bu toprakları bize vatan yapan Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman ve her koşulda sizlerin yanındayız, emrinizdeyiz” dedi.

Millet olarak; şehit ve gazi ailelerinin daima yanında olduğunu dile getiren Behiye Gültak, vatan uğruna canlarını hiç çekinmeden feda eden Şehitleri rahmet; Gazileri de minnetle andığını ifade etti.

Behiye Gültak, gün içerisinde bir aileye ‘Hoş Geldin Bebek” ziyareti de gerçekleştirdi; içinde anne ve bebeğin birçok ihtiyacını karşılayan ürünlerin olduğu çantayı aileye hediye etti.  

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini dile getiren aileler ise, Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü ‘Evde Bakım ve Temizlik’ hizmetinden memnuniyetini dile getirdiler.

Öte yandan, ziyaretler esnasında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı psikolog, sosyolog ve manevi rehber tarafından da ziyaret edilen Şehit aileleri, engelli vatandaşlar ile ailelerinin talep ve sorunları not edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.