BAŞKAN YILMAZ’DAN, MİNİK ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIM SETİ

Toroslar Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ilçedeki anaokul ve ilkokul birinci sınıfta okuyan öğrenciler ile Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklara diş bakım seti dağıttı.

Sağlık Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 18:48:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eğitim ve sağlığı her zaman öncelikleri arasında tutan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da minik öğrencileri yalnız bırakmayarak, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekti.

 

Diş bakım setlerini Başkan Yılmaz’ın elinden alan ve pilot okul seçilen Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri ise Başkan amcalarına dişlerini günde en az iki kez fırçalayacaklarının sözünü verdi.

 

Yapılan programda uzman diş hekimi öğrencilere doğru fırçalama tekniklerini gösterirken, ağız ve diş sağlığı ile ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı el broşürleri de verildi.

 

Başkan Yılmaz; “Amacımız, Daha Sağlıklı Nesiller Yetişmesi”

 

Daha sağlıklı nesiller yetişmesi için bu çalışmalara önem verdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, amaçlarının küçük yaşlardan itibaren çocuklara fırçalama alışkanlığını kazandırmak olduğunu söyledi.

 

Başkan Yılmaz; “Her çocuk bizim için özeldir. Çocuklarımızın daha sağlıklı dişlere sahip olmalarını istiyoruz. Bu kapsamda çocuklarımıza ağız ve diş bakım setleri dağıttık. Uzman diş hekimimizin de eşlik ettiği okul ziyaretimizde onlardan günde en az iki kez dişlerini fırçalamalarını istedik. Ağız ve diş sağlığımızı korumak adına özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.