BAŞKAN SEÇER’DEN, PROF. CANEVA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İtalya Lecce Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Yumuktepe Höyüğü önceki Kazı Başkanı Prof. Dr. IsabellaCaneva’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 25 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 25.09.2022 15:19:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yumuktepe kazısı esnasında yamaçtan düşerek talihsiz bir kaza yaşayan Caneva ile sağlık durumu hakkında sohbet eden Başkan Seçer, Yumuktepe Kazı Evi’ni de gezdi.

Yumuktepe Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. GiulioPalumbi ve Yumuktepe’de görev yapan arkeologlar da ziyarette yer aldı.

Başkan Seçer: “Büyükşehir olarak her zaman yanınızdayız”

Caneva’ya çiçek götüren ve geçmiş olsun dileğini ileten Başkan Seçer, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Caneva’ya kendisine dikkat etmesini söyleyen Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda neye ihtiyaçları varsa kendileri ile temas kurmalarını istedi.

BaşkanSeçer’inziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Caneva da, yaşadığı kazanın etkisinin halen sürdüğünü, ancak yavaş yavaş da olsa sağlığına kavuşacağını belirtti. Caneva, kazı çalışmalarıyla ilgili de Başkan Seçer’e bilgi verdi.

Başkan Seçer ziyaretin ardından Yumuktepe Kazı Evi’ni inceledi. Laboratuvar, depo gibi alanları gezen Başkan Seçer, Yumuktepe Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. GiulioPalumbi’den,çalışmaların geldiği son nokta hakkında da bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.