BAŞKAN SEÇER’DEN AKDENİZ İLÇESİNDEKİ ESNAFA ZİYARET

Başkan Seçer, Akdeniz ilçesindeki esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Seçer’in Taş Bina civarında başlayan esnaf gezisi, İstiklal ve Hastane Caddeleri boyunca sürdü.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 07.01.2022 20:45:54
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesindeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Seçer’in Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Taş Bina civarında başlayan esnaf gezisi; İstiklal Caddesi ve Hastane Caddesi boyunca devam etti.

Esnafa “hayırlı işler” dileyen Başkan Seçer, dileyen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf ziyareti boyunca vatandaşlarla sohbet eden, sıkıntılarını dinleyen Başkan Seçer, ilgili dairelere iletilmek üzere vatandaşlardan ve esnaftan gelen talepleri aldı.

Seçer, ‘Bir Milyon Mehmet’ ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi

Esnaf gezisi sırasında Mersinli fenomen ‘Bir Milyon Mehmet’ ile de karşılaşan Başkan Seçer, fenomen Mehmet ile sohbet etti. Sohbette keyifli dakikalar yaşanırken, ‘Bir Milyon Mehmet’in Başkan Seçer ile sohbetinin ardından söylediği şarkılar vatandaşlardan alkış aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.