BAŞKAN SEÇER’DEN 27 ARALIK TARSUS’UN KURTULUŞUNUN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.12.2021 16:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişi on bin yıl öncesine uzanan, birçok medeniyete ve inanca ev sahipliği yapmış Tarsus’un işgalden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutluyoruz.

Kuvayımilliye ruhunun vücut bulduğu güzel ilçemizi bizlere emanet eden atalarımızın verdiği onurlu mücadele, hepimiz için gurur ve onur kaynağıdır.

Atalarımızın canları, kanları pahasına korudukları ve bizlere emanet ettikleri kadim kentimizi, bizler de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının eşiğinde yarınlara taşıma gayreti içerisindeyiz. 

Bizden sonraki kuşaklara daha güzel, kalkınmış ve refah içinde bir kenti teslim etmenin görev ve sorumluluğuyla; şehrimizin daha çok gelişmesi ve hak ettiği yerlere kavuşması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Daima birlik ve beraberlik içinde çalışarak, kentimizi hak ettiği yerlere taşıyacağız.

Tam 100 yıl önce, kahramanlık ve zafer destanlarıyla dolu bir kenti bize bırakan, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, gurur kaynağımız olan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.