BAŞKAN SEÇER, 2021’İN SON GÜNÜNDE YÖNETİM KADROSUYLA BİR ARAYA GELDİ

Yılın son gününde Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosuyla bir araya gelen Başkan Seçer, 2021’de sunulan hizmetlerin Mersin’de büyük bir güven yarattığını belirterek, 2022 yılında da aynı inanç ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Yönetim kadrosunun yeni yılını kutlayan Başkan Seçer, “Bizim derdimiz, tasamız Mersin’e hizmet etmek. Dolayısıyla ülkemize, vatandaşlarımıza, insanlığa hizmet etmek. Başka bir amacımız yok” dedi. Başkan Seçer, göreve geldikleri süre boyunca hayata geçirdikleri çalışmaların ve yönetim anlayışının yurttaşlar tarafından olumlu karşılık bulduğunu ifade ederek, “Mersin’in her köşesinde rengi ve yaşam biçimi ne olursa olsun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne karşı tavan yapmış bir güven vardır” diye konuştu.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 31.12.2021 18:49:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2021 yılının son gününde Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu ile bir araya geldi. Başkan Seçer, 2022 yılında da hizmet atağına devam edeceklerini belirterek, “Mersin’in her köşesinde Büyükşehir Belediyesi’ne karşı tavan yapmış bir güven vardır” dedi.

“Bizim derdimiz, tasamız Mersin’e hizmet etmek”

Toplantıda; Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ve Ali Rıza Özdemir ile daire başkanları yer aldı.

Başkan Seçer, pandemi sürecinin devam ettiğini belirterek, ülkedeki ekonomik sürece dikkat çekti. Seçer, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim anlayışlarının aynı şekilde devam edeceğini ifade ederek, “Bizim derdimiz, tasamız Mersin’e hizmet etmek. Dolayısıyla ülkemize, vatandaşlarımıza, insanlığa hizmet etmek. Başka bir amacımız yok. Bu amaç dışına taşanlar, bu yolculukta yolun dışına çıkar. Ben buraya zamanımı boşa geçirip keyif çatmak, servetime servet katmak, çocuklarıma haram yedirmek için gelmedim. Para kazanmak gibi bir derdim de hiç olmadı. Gençlik yıllarım dışında hiç olmadı. Zaten çalışanın kazandığını hayatım boyunca edindiğim deneyimlerle gördüm. İşimde, gücümde, rızkımda, namusumda bir insan oldum. Politikada da aynı düşüncelerle devam ettim ve gördüm ki doğru hiçbir zaman yıkılmıyor, hep ayakta kalıyor. Biz doğruyuz, biz haklıyız ve kimse bizi yıkamayacak. Bunu hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

“Mersin, Türkiye için önemli bir yer”

Mersin’in kozmopolit yapısına dikkat çeken Başkan Seçer, “Mersin, Türkiye için önemli bir yer. Mersin aksırırsa Türkiye yatağa düşer. Ağır enfeksiyon geçirir. Bunu söyleme nedenim; buradaki toplumsal barışın önemini vurgulamaya çalışıyorum. Onun için siz de bütün yurttaşlarla aynı mesafede olmalısınız. Bugüne kadar benim ağzımdan ‘falanca muhtar bizim siyasi görüşümüzden değil ya da falanca mahalle bizim siyasi görüşümüzden değil; bize oy vermedi. Siz de oraya hizmet götürmeyin.’ dediğimi kimse duymamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Amacı sadece aldığı görev itibari ile kentine hizmet etmek olan bir siyasi figürle çalıştığınızı unutmamanızı istiyorum” dedi.

“Mersin’in her köşesinde Büyükşehir Belediyesi’ne karşı tavan yapmış bir güven vardır”

Başkan Seçer, yönetime geldikleri günden bu yana başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Mersin’in her köşesinde, her bölgesinde rengi ve yaşam biçimi ne olursa olsun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne karşı tavan yapmış bir güven vardır her şeyden önce. Bunu övünerek söylüyorum” dedi. Seçer, bürokratların ve daire başkanlarının yeni yılını kutlayarak, “Arzu ediyorum hepimizin umudu gerçekleşsin” ifadelerine yer verdi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.