BAŞKAN MURAT KAYA “SEVİNMEK KADAR, SEVİNDİRMEK DE ÖNEMLİDİR”

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 07.07.2022 21:27:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Murat Kaya, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, bayramların sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günler olduğunu belirterek “Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

“Sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir” diyen Başkan Murat Kaya “Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizlerle tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşların, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. ,

Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle tüm İslam Âleminin, hemşerilerimizin ve Tarsus Ticaret Borsası üyelerimizin yaklaşan Kurban Bayramını en içten dileklerle kutluyor, kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor” ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.