BAŞKAN GÜLTAK, ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ

Mersin Haberleri/ Başkan Gültak; Şehit Annelerini, ‘Anneler Günü’nde yalnız bırakmadı, evlerinde ziyaret etti. Şehit annelerine çiçek ve hediyeler takdim eden Başkan Gültak, sohbet edip hal hatırlarını sordu, taleplerini dinledi.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 09.05.2021 12:17:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mardin Dargeçit’te, 2 Mart 2016 tarihinde terör örgütüne düzenlenen operasyon sırasında Şehit düşen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin’in ailesini, İnönü Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etti. Şehidin annesi Gülay Haşimoğlu Şahin, Babası Cafer Şahin ve ağabeyi Halil Şahin ile bir araya gelen Başkan Gültak, aile bireyleri ile sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Başkan Gültak, Şehidin annesi Gülay Şahin’e, kadın üreticilerin hazırladığı ve organik ürünlerden oluşan bir sepet ile çiçek takdim etti.

Kıbrıs Şehidi’nin annesini ziyaret

Başkan Gültak, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla, Kıbrıs’ta; 1983 yılında Şehit düşen Onbaşı Naci Bozoğlu’nun, 76 yaşındaki annesi Leyla Bozoğlu’nu da İhsaniye Mahallesi’nde bulunan evinde ziyaret etti. Şehit annesi ve yakınları ile sohbet eden Başkan Gültak, aileyi daha önce de ziyaret ettiğini hatırlattı, belediye ekipleri tarafından annenin yaşadığı evin tadilattan geçirilerek yenilendiğini ifade etti.

Başkan Gültak, engelli anneyi de unutmadı

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gün nedeniyle, engelli bir anne Hüsniye Sağlık’ı da Bahçe Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Aile bireyleri ile sohbet eden Başkan Gültak, kadın üreticilerin hazırladığı organik ürünlerin yer aldığı bir sepet ve çiçekleri de anneye takdim etti. Babanın da engelli olduğu Sağlık Ailesi’nin; Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi olan kızı Sahra Nedime’ye, belediye tarafından bir süre önce de anatomi tıp kitaplarından oluşan bir set hediye edilmişti.

“Annelerimizi, sadece bir gün değil, her gün hatırlıyoruz”

Anneler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ederken, kısa açıklama yapan Başkan Gültak ise; “Anneler Günü’nde, başta Şehit Annelerimiz olmak üzere, çocukları için varını yoğunu ortaya koyan kıymetli annelerimizi ziyaret ederek, hal hatırlarını sorduk. Amacımız, yalnız olmadıklarını htirmek ve varsa taleplerini dinleyip, sıkıntılarını çözmek. Kahraman Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Şehit annelerimiz için ne yaparsak yapalım, borcumuzu ödeyemeyeceğimizin de farkındayız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, saygıdeğer annelerimizi sadece bir gün değil, her gün hatırlıyoruz. Bu duygularla, şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum. Kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.