BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

Tarsus Belediyesi öncülüğünde başlatılan uygulama kapsamında hem araç sürücülerine maske, dezenfektan ve sağlık kiti dağıtıldı hem de araçları dezenfekte edildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da uygulamaya katıldı, sürücü koronavirüs önlemleri konusunda bilgilendirdi.

Sağlık Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 14:18:26
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Tarsus Belediyesi’nin girişimleriyle başlatılan, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nün de destek verdiği dezenfektan alanı uygulaması, sürücülerin he bilinçlendirildiği hem de dezenfektan ve maske desteği aldığı bir uygulamaya dönüştü.

Polisin rutin uygulamalarını yaptığı noktalarda dezenfektan alanı oluşturan Tarsus Belediyesi, trafik ve asayiş kontrolünden geçen araçların sürücülerine maske, dezenfektan, kitap, şapka, oto kokusu, kaza kiti, hijyen kiti ve uyarıcı broşürleri veriyor.

 

Bunun yanı sıra araçlar Tarsus Belediyesi’nin özel kıyafetli ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Az sayıdaki firma tarafından ücret karşılığı yapılan dezenfeksiyon işlemi Tarsus Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da dezenfekte alanına giderek uygulamadan faydalanan sürücülere maske, mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.