BAŞKAN BOZDOĞAN 1 GÜNDE 50 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,Kurban Bayramı’nda köylerin yaşam kalitesini arttırmak hem sosyal hem de ekonomik alanlarda kalkınmasına yönelik yerinde çözüm bulmak ve ihtiyaç talepleri dinlemek amacıyla 1 günde 50 köy ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinleyip, bayramlarını kutladı.

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 12.07.2022 12:00:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Başkan yardımcıları ve teknik ekibin bulunduğu heyet, 1 günde; Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Çatalca, Ağzıdelik, Egemen, Baharlı, Köselerli, Bahşiş, Kulak, Atalar, Yeşiltepe, Hasanağa, Aliağa, Aliefendioğlu, Yenitaş, Mantaş, Küçükkösebalcı, İbrişim, Karadirlik, Hacıhamzalı, Çevreli, Sıraköy, Kadelli, Kızılçukur, Alibeyli, Göçük, Eskişehir, Yazlık, Kırıt, Taşobası, Körlübeyi, Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik, Bolatlı, Özbek, Çamtepe, Aladağlı, İncirgediği, Cırbıklar, Kumdere, Muratlı, Karayayla, Camilimanda ova ve dağ köylerini ziyaret ederek mahalle ve muhtarlar öncülüğünde köylülerle bir araya geldi. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bayramlaşıp, sorun, istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Bozdoğan,muhtarların ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu eksiklikleri hızla gidermek adına talepleri dinleyerek teker teker not aldı.

Kısal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırma ve kırsal mahallelere eşit hizmet götürme gayesi ile belediye ekiplerini saha sorunlarını çözümü noktasında görevlendirdi.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Bozdoğan, köy sakinlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Projeleri detaylı bir şekilde anlatan Bozdoğan, çalışmalarla ilgili öneri ve talepleri de dinledi.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN,’’ DURMADAN, DİNLENMEDEN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Ovadan dağlara, dağlardan denize kadar tüm şehrimizi bir uçtan bir uca dolaşarak Tarsus Belediyesi’nin varlığını her yerde htiriyoruz. Büyük ve güçlü belediyemizintümolanakları en uzaktaki mahallemizden, en merkezi mahallemize kadar ortak bir paydada hizmete dönüşüyor. Ziyaret ettiğimiz her noktada vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği samimiyet gösteriyor ki, durmadan, dinlenmeden çalışmaya, soluk almadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ziyaretlerimizde muhtarlar öncülüğünde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarında takipçisi olacağız. Köy ziyaretlerimizde bizlere kapıları açan ve misafirperverlikleri ile her zaman göğsümüzü kabartan tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.