AŞISIZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEST ŞARTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılan Kabine Toplantısı sonrası gündemdeki sel felaketi, göç olayları ve aşılama konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 20:26:48
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Ülkemizde bazı kesimlerin hala aşıya tereddütle yaklaştıklarını  belirten  Cumhurbaşkanı  Erdoğan , Aşı çalışmalarının gönüllülük esasına göre yürütüldüğünü ve yürütülmeye  devam edeceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşı yaptırmayan vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrı yaparak şunları söyledi:  salgın sebebiyle hastanelere yatan, yoğun bakıma alınan, entübe edilen, hayatını kaybeden hastaların çok büyük bir bölümünün aşı olmayanlardan oluştuğunun altını çizmek istiyorum.  6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz.

Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz.

Uçak ve şehirlerarası yolculuk, konser, sinema gibi toplu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.