ANAMUR’DA YANAN ORMANLIK ALANA EKİLECEK ÇAM KOZALAĞI TOHUMLARINI ÇALAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Mersin’in Anamur ilçesinde geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangınlar sonucunda; yanan ormanlık alanların ağaçlandırılması için kullanılacak çam kozalağı tohumlarını çalan hırsızlar yakalandı.

Asayiş Yayın: 23 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.09.2021 10:52:38
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Orman İşletme Müdürlüğüne ait depoda bulunan  ve  Anamur ilçesinde  meydana gelen  orman yangınlarında  yanan alanların  ağaçlandırılmasında kullanılacak olan 430 kg çam kozalağı tohumu hırsızlar tarafından çalındı.

Çalınan çam kozalağı tohumlarının bulunması ve hırsızların yakalanması için Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) Timi olaya süratle müdahale ederek yaptığı titiz araştırma ve çevre güvenlik kamarası görüntü analizi sonucunda 4hırsızı tespit etti.

Hırsızların yakalanmasına yönelik operasyon yapan Jandarma ekipleri 4 hırsızı saklandıkları evde yakaladı. Çalınan çam kozalağı ise hırsızlara ait evde bulunarak Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.