14. ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU’NU BİRLİKTE KOŞALIM!

* 3 yıl tedavi süreci * Bir hastane odasında ya da evde yaşıtlarından ayrı geçen aylar, yıllar… * Aylarca hatta yıllarca okula gidememek, eğitiminin ciddi biçimde aksaması…

Sağlık Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 09:47:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

3 senenin sonunda hayata tekrar ‘Merhaba’ diyen lösemili çocuklarımızın, yaşıtlarıyla aralarında sosyal ve akademik açıdan kapatılması gereken uçurumlar oluşuyor.  Hastalığı yenmek yetmiyor, başka bir mücadele de vermeleri gerekiyor. Eğitim hayatında ve sosyal gelişimde oluşan gerilemeyi kapatmaya çalışıyorlar. Ama bu tek başına, yardım almadan yapabilecekleri bir şey değil.

İşte tam da bu noktada LÖSEV devreye giriyor ve lösemili-kanserli çocuklarımıza EĞİTİM desteği veriyor. Düzenlediği etütlerve bireysel derslerle çocuklarımızın eğitim açıklarını kapatmasına yardımcı oluyor. Dershaneye gitme, özel ders imkânı olmayan çocuklarımızCanım Kardeşim Ders Evleri’nde hertürlü eksiklerini gideriyorlar. 

Eğitim açıklarını kapatmaya çalışan minik kahramanlara bir destek de “Biz koşalım, onlar okusun” diyen sporseverlerden geldi. Koşar Adım LÖSEV Takımı’na kayıt yaptırıp, 23 Ekim’de gerçekleşecek olan14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’nda koşmaya hazırlanan sporseverler bir kampanya açtılar.

Kampanyadan elde edilen gelirle LÖSEV’in Canım Kardeşim Ders Evleri’nde eğitim alacak 350 minik kahramanımızın eğitim giderleri karşılanacak.

Lösemiyi yenen bu kahramanlara, eğitim hayatında verdikleri mücadelede siz de destek olmak istemez misiniz?

Çocukların eğitiminde benim de katkım olsun diyorsanız, önce 14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu için kayıt yaptırıp, sonrada da Koşar Adım LÖSEV takımında yerinizi alabilirsiniz.

Detaylı bilgiye şu linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Projeler/76

Haydi, biz koşalım onlar okusun,sağlıkla büyüsün!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.